Limitovaná edice luxusního červeného vína Hide, která byla vyrobena na oslavu 10 let od první sklizně odrůdy Syrah určeného pro výrobu tohoto červeného toskánského vína. První víno tohoto jména přišlo na svět v roce 2007 a je věnováno zakladateli vinařství panu Hideyuki. Vyrobeno bylo pouhých 800 lahví. Lahve opatřeny slavnostní etiketou.
Luxusní červené víno intenzivní rubínové barvy s purpurovými odlesky. Vůně je okázalá, bohatá a hluboká. V nose ucítíte tóny drobného červeného bobulovitého ovoce a koření. Chuť tohoto bio vína je úchvatná, mohutná a plná se sametovými tříslovinami a velmi dlouhým závěrem.
Ročník HIDE 2017 se pyšní vysokým ohodnocením 94/100 na jamessuckling.com
Hrozny jsou sbírány a přebírány ručně. Vybírány jsou pouze ty hrozny, které jsou zcela zdravé a perfektně zralé, které dosáhly optimální fenolické zralosti a úrovně cukru. Fermentace probíhá v nerezových tancích za řízené teploty 28-30 °C. Víno pak zraje 12 měsíců v dubových sudech o objemu 225 l. Dalších 12 měsíců vyzrává v lahvích
Párování s pokrmy: vynikající k hovězím steakům a výrazným pokrmům, grilovaným masům a sýrům.
Alk. 14,5% obj.
Objem:750 ml
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Víno vyráběné s láskou a vášní
Vína z vinařství Bulichella jsou uměleckým dílem, které se znovu rok co rok rodí díky lásce, vášni a troše dobrodružného ducha úzké skupiny profesionálů, kteří spojují své síly, aby mohl vzniknout kvalitní a osobitý produkt.
Vína Bulichella jsou vyráběna v bio kvalitě s vysokým respektem k místní přírodě. Půda nikdy nebyla zamořena cizorodými látkami, což se příznivě promítá do kvality, chuti a přírodního charakteru vín.
Hideyuki Miyakawa
Zakladatelem vinařství je pan Hideyuki Miyakawa z japonského Maebashi, který v roce 1960 podnikl na motorce cestu kolem světa. Hideyuki se v Itálii zamiloval nejen do této krásné země, ale také do nádherné Italky Marisy, kterou si vzal za ženu a v Itálii zůstal.
Hideyuki a Marisa se vzali v roce 1962 a žili v Turíně, kde Hideyuki pracoval v oboru designu osobních automobilů.
Historie vinařství Bulichella
Farma Bulichella vznikla v roce 1983, kdy se 4 rodiny rozhodly žít pospolu tradičním italským způsobem, jehož základní buňkou je rodina.
Začali se zemědělskou výrobou pro vlastní potřebu, která se vyznačovala respektem k přírodě a okolnímu prostředí a postupně získávali nové zkušenosti. To bylo základem pro budoucí, čistě organického hospodaření.
V roce 1999 se rodina pana Hideyuki stala výlučným vlastníkem farmy a započala nové projekty.